Lepota za vsakogar


Storitve izvajamo po predhodnem naročilu na tel.:

02-787 8540
031-684-912

 
Domov arrow Storitve arrow proticelulitni in shujš. program

Razstrupljajo telo, stimulirajo mikrocirkulacijo in razgrajujejo maščobne celice 

ULTRAZVOK (30 min)

 

Z uporabo ultrazvoka izboljšujemo prekrvitev, oskrbo s kisikom in obnovo tkiv. Posebej je primeren za ti. »jahalne hlače«.

ultrazvok 30min = 19€

 

PRESO TERAPIJA – APARATURNA LIMFNA DRENAŽA (45 min)

 

Je oblika sproščujoče relaksacijske masaže, s katero odvajamo odvečno vodo iz telesa. Priporočamo jo za zmanjšanje obsega bokov, trebuha in nog ter za odpravljanje celulita.

pressolimfna drenaža = 25€

 

 

NEGA TREBUHA Z MODRO MASKO (45 min)

 

Modra maska je iz alge laminarije, ki vsebuje veliko mineralnih soli in organskega joda. Nege priporočamo pri izgubi mišičnega tonusa, namen nege pa je okrepiti in izboljšati tonus kože. Odlična pomoč pri hujšanju.

nega z modro masko = 31€

 

NEGA CELULITA PO BIO-TIPU (60 min)

 

Naše bio tipološke značilnosti določajo, katera eterična olja bomo izbrali za nege proti celulitu. Nega zajema področje  trebuha in nog. Po pilingu nanesemo olja, ki se pod vplivom toplote vpijejo v kožo, nato sledi masaža nog in trebuha. 

nega celulita = 41€

 

NOVO – NOVO – NOVO- TEMELJI CHOLLEY NEGE PROTI CELULITU

 

Raziskave švicarskega podjetja CHOLLEY temeljijo na 30-letnih izkušnjah na področju fitokozmetike. V tem obdobju so nas veliko naučili o problemu celulita, razvili pa so tudi specifične izdelke in postopke za odpravo le tega. Učinkovitost naših proticelulitnih neg je v metodologiji. Osnovne nege so določene po stopnjah od prve do četrte, štiri različne nege pa izvajamo v salonu glede na začetno stanje tkiva. Te nege so:

CHOLLEY SILHUETTE s shujševalnim učinkom (1h 30min)

 

Nega je sestavljena iz posebne silhuette maske, ki je izvrsten izdelek za drenažo odvečnih medceličnih tekočin. Izmerljivo izboljšanje nastopi takoj. Je povsem varna, tudi za osebe z varikoznimi venami. Po maski telo masiramo s posebno proticelulitno kremo, ki deluje lipolitično ter tako pomaga razgraditi celulitne vozle. Nego zaključimo s posebno emulzijo za tonus kože ter stimuliramo glavne akopunkturne točke, ki pospešujejo izgubo telesne teže.

cholley silhuette = 77

 

CHOLLEY CELLIPEX – proticelulitna terapija (60 min)

 

Posebna proticelulitna terapija, ki ima piling učinek, kar omogoča boljše prodiranje aktivnih sestavin v podkožje, zmanjšuje vidnost pomarančne kože in omehča celulitne vozle, ta ko da poviša njihovo temperaturo, pomirja in zmanjšuje bolečine, povezane s celulitnimi vozli. Nego zaključimo s kremo, ki podaljša učinek nege v salonu.

cholley cellipex = 67€

 

CHOLLEY BIOLASTON – za vračanje tonusa (60 min)

 

Biolaston linija je ustvarjena posebej za ta namen. Da lahko učinkovito rešujemo težave slabega tonusa, vsebujejo naši kozmetični izdelki bioaktivatorje, kot so vitamin E in izvlečke rastlinskih olj ter mahčalne in vlažilne snovi, kot so vitamin A, F ter naravne vlažilne dejavnike (NMF). Nega izboljšuje elastičnost kože in upočasnjuje staranje kože.

cholley biolaston = 67€

 

CHOLLEY BIOVENAC – nega za utrujene noge (60 min)

Mnoge ženske trpijo zaradi stanja, ki mu običajno rečemo težke ali utrujene noge. Čeprav je izraz nestrokoven, pa je na splošno dokazano, da so utrujene noge  znak slabe cirkulacije krvi in čezmerne propustnosti kapilar. So pogosta težava nosečnic, pisarniških delavcev in tistih, ki veliko čas preživijo stoje. Biovenac linija zmanjšuje otekline, utrujenost in občutek težkih nog, posebno mleko po nanosu maske pa pripomore k krepitvi sten kapilar.

cholley biovenac = 67€