Lepota za vsakogar


Storitve izvajamo po predhodnem naročilu na tel.:

02-787 8540
031-684-912

 
Domov arrow Storitve arrow beauty program

AROMATERAPIJA (60 min)


Masaža z eteričnimi olji blagodejno vpliva na psihično počutje.


Primerna je tudi za pomoč pri hujšanju in pri lajšanju celulita, saj očisti telo vseh strupov. Olja s pomočjo grelne blazine hitreje prodrejo v kožo.


aromaterapija 60min = 41€


VITAMINSKA NEGA (45 min)


Zaradi pogostih nihanj v telesni teži in staranja izgubi koža prožnost in tonus. Postane uvela in mlahava, na njej se pojavijo gube. Nega je namenjena intenzivnemu vlaženju in tonifikaciji kože. Priporočamo pri suhih, dehidriranih kožah, prav tako pa tudi pred kopalno sezono.


vitaminska nega 45min = 41€


NEGA Z ALGAMI (60 ali 90 min)


Oblogo telesa z morskimi algami izvajamo predvsem v lepotne namene. Predhodno opravimo piling celega telesa, alge pa so primerne za čiščenje kože celega telesa. Kilogram alg vsebuje isto količino aktivnih elementov kot tisoče litrov morske vode. Po terapiji je koža bolj napeta in elastična, odstranjuje celulit in zmanjša obseg telesa. Po oblogi sledi masaža celega telesa.


lokalno noge + trebuh 60min = 41€

celo telo + masaža 90min = 57€

 

 

OBLOGA IZ GLINE (60 ali 90 min)


Po pilingu celega telesa nanesemo na telo eterična olja in tako izvajamo aromaterapijo. Sledi ji obloga iz gline, ki jo namažemo na predele z maščobnimi blazinicami in celulitom. Glina pospeši presnovo v podkožju in s tem odplavljanje strupov in maščob iz telesa. Koža postane gladka in napeta. Oblogi sledi ročna masaža z drenažnimi olji.


lokalno noge + trebuh (60min) = 41€

celo telo + masaža (90min) = 57€


MASAŽA S ČOKOLADO (70 min)


Masaža telesa s čokolado. Vredno poizkusiti, je nekaj posebnega.


čokoladna masaža 70min = 46€


MASAŽA S KOKOSOM (70 min)


Z mešanico kokosa in pravega mandljevega olja opravimo piling celega telesa, nato telo zmasiramo s kokosovim maslom. Namen nege: piling, sprostitev, nega kože. Koža bo po masaži dobro prekrvavljena, napeta, satenasto mehka in gladka.


masaža s kokosom 70min = 46€

 

PROGRAMI ZA NEGO OBRAZA



Profesionalne znamke na osnovi rastlinskih ekstraktov in esencialnih olj


GLOBINSKO ČIŠČENJE (60 min)


Vključuje površinsko in globinsko čiščenje kože z ustrezno masko.


čiščenje kože 60min = 43€


VITAMINSKA NEGA (60 min)


Učinkovita globinska navlažitev kože. Po posebnem nanosu kremnega pilinga iz marelic sledi sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja, nato nanos hranljivih ampul glede na tip kože in ustrezna maska. Koža postane svileno mehka, napeta in navlažena. Program je namenjen zelo suhi in izsušeni koži.


vitaminska nega obraza = 43€


a) NEGA MEŠANE, MASTNE KOŽE ALI AKNASTE KOŽE (60 min)


Normalizira izločanje in pretok seba, neguje in poživlja ter oži pore. Švicarska metodologija za reševanje problemov aknaste kože za mladostnike in odrasle.


nega kože = 43€


b) NEGA OBČUTLJIVE KOŽE (60 min)


Program primeren tudi za najbolj občutljivo in razdraženo kožo. Blaži rdečico in kuperozo. Primerna za osebe z alergijami, atopičnem dermatitisu in luskavico. Kombinacija izvlečka divjega sleza, lipe in kamilice obnovijo kapilarno steno in izboljšajo izgled občutljive kože.


nega kože = 43€


c) NEGA PO SONČENJU (60 min)


Strokovnjaki Švicarske kozmetične hiše Cholley še posebno pozornost posvečajo pravilnemu izboru nege kože v salonu, ki pa ni odvisna le od tipa kože, temveč jo moramo prilagoditi tudi različnim letnim časom. Preparati za nego kože po sončenju ščitijo in krepijo kapilare. Naravni beta karoten pa ohranja zagorelost in športno zdrav videz kože.


nega kože = 43€



GLOBINSKI PILING (80 min)


Najbolj napredna oblika globinskega – dvostopenjskega - pilinga z mavčno masko. Izboljša prekrvitev kože, in spodbuja tvorbo novih celic, zato obnavlja in revitalizira kožo. Je vsestransko učinkovit: gladi gube in poživlja utrujeno kožo, blaži akne, brazgotine in rdečo mozoljavost (seborejo), čisti in oži razširjene pore ter izboljšuje teksturo kože, posvetli hiperpigmentirane madeže in pege… Globinski piling zagotavlja odlične rezultate in že po prvi aplikaciji bistveno izboljša videz kože.


globinski piling = 57€


KLASIČNA NEGA OBRAZA (90 min)


Vključuje površinsko in globinsko čiščenje kože, urejanje obrvi, masažo obraza, ampulo glede na tip kože ter ustrezno masko.


klasična nega obraza = 53€


SPECIALNA NEGA OBRAZA (120 min)


Je celovita nega, ki vključuje površinsko in globinsko čiščenje kože, nanos ustreznih ampul, posebnih oblog ali mask, masažo obraza in dekolteja ter oblikovanje obrvi. Vključuje tudi testiranje kože ter svetovanje glede uporabe krem za nego doma. Specialna nega je namenjena vsem tipom kože, ter je prilagojena individualnim potrebam.


specialna nega obraza = 63€


KOZMETIČNI LASER


Pri obsevanju z laserjem povečujemo temperaturo tkiva, kar izboljša lokalno celično presnovo. Terapija z laserjem je učinkovita pri izboljšanju kožnih težav: celjenje ran, herpes, akne…


1min = 0.70€


dodatki k negi obraza –


UREJANJE OBRVI


5min = 4.50€

10min = 6.50€

prvo oblikovanje obrvi 15min = 8700€


AMPULA (vitaminska, za suho kožo, akne...)


1kom = 5€


MODRA GUMI MASKA


dodatek k negi = 8€


BARVANJE OBRVI


10min = 4€


BARVANJE TREPALNIC


15min = 6 €

 


nega stopal




KLASIČNA PEDIKURA (30 ali 45 min)


Redni obiski pedikerja in skrb za noge nam lahko marsikatero težavo odpravijo in ublažijo. Po osvežilni kopeli uredimo nohte in stopala. Odstranimo poroženelo kožo in morebitne natiske. Pomagamo tudi pri vraščenih nohtih. Stopala zmasiramo. Le z negovanimi nogami boste lahko za petdeseti rojstni dan ponosni lastnik para stopal, ki so prepešačila vsaj 100.000. kilometrov.


pedikura 30min = 22€

pedikura 45min = 30€