Lepota za vsakogar


Storitve izvajamo po predhodnem naročilu na tel.:

02-787 8540
031-684-912

 
Domov arrow Storitve arrow masaže

KLASIČNA ROČNA MASAŽA (45 ali 60 min)


Učinkuje prijetno, sprostitveno. Priporočamo vam, da si občasno privoščite klasično masažo in s tem preprečite poslabšanje težav gibalnega sistema.


masaža celo telo 60min = 36€

masaža celo telo 45min = 30€



MASAŽA HRBTA PROTI STRESU (20 min)


Zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice.


masaža 20min = 20€



PROTISTRESNA MASAŽA OBRAZA, GLAVE IN DEKOLTEJA (20 min)


Pravilni pritiski na točke po glavi blagodejno vplivajo na odpravo stresa. Z masažo prav tako zmanjšujemo gube in povečujemo prožnost kože.


masaža 20min = 20€



ŠPORTNA masaža (45 ali 60 min)


Je vezana na športno dejavnost in panogo. Namen je: sprostitev mišic, lajšanje bolečin, izboljšamo cirkulacijo krvi in limfe. Primerna je po športu ali v fazi regeneracije.


masaža celo telo 60min = 36€

masaža celo telo 45min = 30€



TERAPEVTSKA masaža hrbtenice (30 min)


Izboljša vsesplošno počutje, povečuje gibljivost sklepov, blaži glavobole, mehča otekline in zlepljena tkiva, sprosti skrajšana tkiva in mišice. Priporočamo pri utrujenosti bolečinah v vratu in ledvenem delu hrbtenice.


masaža 30min = 22€




LIMFNA DRENAŽA


Sodi med ročne masažne tehnike. Je blagodejna pomoč za vse, ki imajo otekle veke, podbradek, akne, veliko gub, otekle roke, noge, notranje dele ob kolenu ali celulit, pa tudi po operacijah in poškodbah. Obraz = 20 min, noge – 60 min.


limfna drenaža obraza 20min =20€

limfna drenaža telesa 60min = 36€



TIBET MASAŽA (70 min)


Energetska obnova organizma je poklon Tibet masaže, ki jo izvajamo z ogretimi laneno-bombažnimi mošnjički v katerih imamo pripravljeno mešanico kristalov s Himalaje in soli iz Mrtvega morja. Nega uravnava celični metabolizem, stimulira regeneracijo tkiv in izločanje toksinov, sprošča zakrčenost in deluje dobrodejno na psihično počutje. Izboljša razpoloženje in sposobnost koncentracije, sprošča ter zmanjša negativno delovanje stresa.


tibet masaža 70min = 46€



MEDITERANSKA MASAŽA (70 min)


Na telo deluje poživljajoče, priporočamo jo za sprostitev mišic, pri suhi koži, pri bolečinah v hrbtu ter ko ste utrujeni. Je energetska masaža s pripravki iz oljčnega olja ter bazilike.


mediteranska masaža 70min = 46€



REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (30 ali 45 min)


Je »energetska masaža«, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo. Skrbite za stopala, saj na njih stoji vse telo.


refleksna masaža stopal 30min = 22€

refleksna masaža stopal 45min = 30€